Agenda 2022                     

Vanwege de corona maatregelen zijn de activiteiten tot 1 september voorlopig uitgesteld.

Vergaderdata 2022

  • 23 maart: Algemene ledenvergadering
  • 22 juni
  • 28 september
  • 30 november

 

Tatoeëerdata 2022

Het tatoeeren van konijnen vind dit jaar (vanwege de corona) alleen plaats op afspraak. Arend Slendebroek tatoeert de dwergkonijnen, Arend Zwep tatoeert alle overige konijnen. Ook met Henk-Jan Ekkelboom kan een afspraak voor tatoeren worden gemaakt.

Enten van hoenders

Het enten van de hoenders tegen pseudo vogelpest heeft dit jaar niet plaatsgevonden vanwege het tentoonstellingsverbod door de vogelgriep. 

Enten van konijnen

Het enten van de konijnen organiseren we ook dit jaar gezamenlijk met  de Zwartewaterfokkers. Opgave kan door middel van het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hokbezoek 2022

Op 25 juni hebben we samen met de Zwartewaterfokkers een hokbezoek gehad bij eigen leden. Een prachtig mooie dag, heel veel mooie verblijven en dieren gezien.

Hanzeshow 2022

16 & 17 december 2022 (sluitingdatum inschrijving 24 november of eerder als aantal dieren van 1.150 bereikt is.)

Venerieteshow 2022

3 september 2022, een show gericht op pluimvee om ook de fokkers van deze diergroepen een mooie kans te bieden hun dieren tentoon te stellen. Helaas kon deze enkel doorgang vinden als jongdierendag voor konijnen, cavia's en duiven. Met naderhand een barbeque.

Jeugdshow Laren

Op 18 september vond de nationale jeugdshow in Laren weer plaats. Negen van onze jeugdleden zijn op pad geweest om te proberen met hun dier Nederlands kampioen te worden en om te proberen het verenigingskampioenschap binnen te halen!