Agenda 2021                     

Vanwege de corona maatregelen zijn de activiteiten tot 1 september voorlopig uitgesteld.

Vergaderdata 2021

  • Op 29 september zal weer een ledenvergadering worden georganiseerd. Dit is de eerste gelegenheid weer dit jaar om op een "normale" manier met elkaar te vergaderen.
  • Op 24 november zal de tweede ledenvergadering van 2021 plaatsvinden. Met na de pauze een spreker!

Tatoeëerdata 2021

Het tatoeeren van konijnen vind dit jaar (vanwege de corona) alleen plaats op afspraak. Arend Slendebroek tatoeert de dwergkonijnen, Arend Zwep tatoeert alle overige konijnen. Ook met Henk-Jan Ekkelboom kan een afspraak voor tatoeren worden gemaakt.

Enten van hoenders

Het enten van de hoenders tegen pseudo vogelpest vindt plaats op 31 juli. Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enten van konijnen

Het enten van de konijnen organiseren we ook dit jaar gezamenlijk met  de Zwartewaterfokkers. Opgave kan door middel van het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hokbezoek 2021

Hopelijk kan het weer op een nader te bepalen datum.

Hanzeshow 2021

17 & 18 december 2021 (sluitingdatum inschrijving 24 november of eerder als aantal dieren van 1.150 bereikt is.)

Jongdierendag 2021

4 september 2021. 

Jeugdshow Laren

Op 18 september vindt de nationale jeugdshow in Laren weer plaats. Onze jeugdleden gaan met z'n allen op pad om te proberen met hun dier Nederlands kampioen te worden en om te proberen het verenigingskampioenschap binnen te halen!