Agenda 2019                      

Vergaderdata 2019

  • 20 maart: Algemene ledenvergadering
  • 22 mei: Ledenvergadering inclusief beschrijvingsbrieven KLN en na de pauze een lezing
  • 2 oktober: Ledenvergadering incusief lezing na de pauze
  • 27 november: Ledenvergadering incusief lezing na de pauze

Tatoeëerdata 2019

Op iedere eerste maandag van de maand wordt er tussen 19.00 en 20.00u bij Arend Zwep aan de Simon Johannesstraat 28 in IJsselmuiden getatoeëerd. Na 1
oktober is het tatoeëren alleen na telefonische afspraak. De kosten van het tatoeëren bedragen € 0,50 per dier. Wil je dat de tatoeerder bij je thuis komt om te tatoeëren? Neem contact op met Arend Zwep om een afspraak te maken, ook als het gaat om de dwergentang, waarmee Arend Slendebroek tatoeert.

Enten van hoenders

Het enten van de hoenders tegen pseudo vogelpest vindt plaats in augustus. 24 augustus is de voorlopige datum.

Enten van konijnen

Het enten van de konijnen organiseren we ook dit jaar gezamenlijk met de Zwolse Kleindieren Club en de Zwartewaterfokkers. De eerste entdag is 11 mei, de tweede ronde in juli en de derde entronde zal in oktober zijn. Opgave kan door middel van het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hokbezoek 2019

Het hokbezoek in 2019 zal een bezoek zijn aan PPV Putten op 22 juni. Opgave hiervoor kan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hanzeshow 2019

20 & 21 december 2019 (sluitingdatum inschrijving 27 november of eerder als aantal dieren van 1.150 bereikt is.)

Jongdierendag 2019

7 september 2019

Jeugdshow Laren

Op 21 september vindt de nationale jeugdshow in Laren weer plaats. Onze jeugdleden gaan met z'n allen op pad om te proberen met hun dier Nederlands kampioen te worden en om te proberen het verenigingskampioenschap binnen te halen!