Agenda 2023                     

Vergaderdata 2023

  • 29 maart 2023: Algemene ledenvergadering
  • 21 juni 2023
  • 27 september 2023
  •  29 november 2023

Promotieactiviteiten

op 1 april vindt Kom in de kas (https://www.komindekas.nl/locaties/ijsselmuiden/) weer plaats waar we dit jaar ook aanwezig zijn bij familie De Ruiter aan de Tuindersweg in IJsselmuiden.

Tatoeëerdata 2023

Het tatoeeren van konijnen vind dit jaar plaats op iedere eerste maandag van de maand bij Arend Zwep. De eerste datum is 6 maart. Daarnaast kan een afspraak gemaakt worden met Arend Slendebroek (tatoeert de dwergkonijnen), Arend Zwep (tatoeert alle overige konijnen). Ook met Henk-Jan Ekkelboom kan een afspraak voor tatoeren worden gemaakt.

Enten van hoenders

Het enten van de hoenders tegen pseudo vogelpest heeft dit jaar niet plaatsgevonden vanwege het tentoonstellingsverbod door de vogelgriep. 

Enten van konijnen

Het enten van de konijnen organiseren we ook dit jaar gezamenlijk met  de Zwartewaterfokkers. Opgave kan door middel van het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hokbezoek 2023

Op 8 juli kunnen we samen met andere verenigingen in de kop van Overijssel en Flevoland op bezoek bij SKV STaphorst en NKV Nieuwleusen die samen het hokbezoek organiseren.

Hanzeshow 2023

15 & 16 december 2023 (sluitingdatum inschrijving 24 november of eerder als aantal dieren van 1.150 bereikt is.)

Venerieteshow 2023

2 september 2023, een show gericht op pluimvee om ook de fokkers van deze diergroepen een mooie kans te bieden hun dieren tentoon te stellen. Met naderhand een barbeque.

Jeugdshow Laren

Op 16 september vind de nationale jeugdshow in Laren weer plaats. Kunnen onze jeugdleden met hun dier Nederlands kampioen worden?  En proberen het verenigingskampioenschap binnen te halen!