Hanzeshow 2019

Het aantal ingeschreven dieren is geworden: 1.208. Daarmee is de zaal net als de afgelopen twee jaar ook wederom vol, waar we als bestuur erg tevreden over zijn. Helaas hebben we de inschrijving voor de sluitingsdatum moeten sluiten, en hebben we ook fokkers moeten teleurstellen die na de sluitingsdatum nog dieren instuurden. Hopelijk is er begrip en komen deze komend jaar wel weer als inzender terug. Wellicht dit jaar als bezoeker. Bijzonder is het aantal serama's van 43 stuks, de 108 cavia's en het hoge aantal siervogels en oorspronkelijke duiven. De exacte aantallen per diergroep volgen later nog op deze site.

Inschrijven voor de eierkeuring is nog wel mogelijk. Informatie hierover vind je hier, het inschrijfformulier kan je ook op de site vinden. De 

Het inschrijfformulier voor de eierkeuring in PDF formaat vind je hier

Het inschrijfformulier voor de eierkeuring in Word formaat vind je hier

=====

19 november: We naderen nu heel snel het maximum aantal dieren van 1.150, dus heeft het bestuur besloten de inschrijving op dinsdag 19 november te sluiten. Dat is 8 dagen vóór de sluitingsdatum, maar het kan niet anders, de zaal is vol. Inschrijvingen die 19 november per post binnenkomen krijgen voorrang, daarna wordt op volgorde van binnenkomst gekeken of het nog past..

18 november: Met nog negen dagen te gaan zijn inmiddels al 1.000 dieren ingeschreven! Het maximum aantal dieren is 1.150, daarmee is de zaal vol! De post van dinsdag 19 november zal vast ook nog nieuwe inzenders brengen, dus wil je inzenden, doe dat dan zo snel mogelijk. Ze worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

10 november: Met nog twee weken te gaan lopen de inschrijvingen voor de show mooi door. Wil je ook insturen, wacht dan niet tot de sluitingsdatum, om teleurstelling te voorkomen. Bij 1.150 dieren sluit de inschrijving!

28 oktober: Update. Het prijzenschema voor de cavia's wordt door de Nederlandse caviaclub uitgebreid met een oorkonde + medaille voor de beste gladhaar, beste structuurdier en beste langhaar. Drie extra pijzen dus naast het al vrij uitgebreide prijzenschema!

============================== 

Op 20 & 21 december is het weer zover, de jaarlijkse Hanzeshow.

Het vraagprogramma vind je hieronder. Inschrijven is niet meer mogelijk

Het vraagprogramma in PDF formaat vind je hier

Het vraagprogramma in Word formaat vind je hier

 

Aanplakbiljet2019site