Hanzeshow 2022

Hanzeshow 2022     

- Update 27 november.

Alle inschrijvingen zijn verwerkt. Het zijn geworden

1.189 dieren waarvan:

901 konijnen

133 cavia's

21 hamsters

51 oorspronkelijke duiven

83 sierduiven. 

Fantastisch dat jullie ons weer weten te vinden en als bestuur zullen we alles in het werk stellen om het voor mens en dier een aangenaam evenement te maken!

============

- Update 26 november.

De inschrijving is gesloten! de aanmeldingen zijn overweldigend en worden nu zsm verwerkt. Zodra definitieve aantallen bekend zijn worden deze gedeeld. Sowieso is het maximum aantal dieren van 1.150 bereikt! We gaan passen en meten in hoeverre alles op verantwoorde wijze in de zaal in te meten is!

============

 - Update 23 november.

De officiele sluitingsdatum is 25 november, maar het ziet er sterk naar uit dat we al eerder het maximum aantal dieren bereiken. Wil je dus meedoen, doe dat dan zo snel mogelijk, want als het niet meer past krijgen mensen toegang op volgorde van inschrijving!

============

 - Update 20 november 2022

Met nog 5 dagen te gaan tot de sluitingsdatum voor inzending naderen we het maximum aantal dieren al aardig. Dus wil je nog inschrijven, wacht niet te lang!

============

- Update 13 november 2022

De inschrijvingen beginnen onderhand mooi binnen te lopen. Denk je er dus aan om mee te doen dit jaar, kom maar door met de inschrijving!

============ 

We gaan er weer voor. Vorig jaar (2021) was het een geweldige show ondanks het gemis aan hanengekraai en duivengekoer. Dit jaar wel duiven, geen hoenders en hopelijk een prachtig mooi aantal dieren! Wij hebben er ondertussen weer zin in, hopelijk jullie als inzenders ook!

Het vraagprogramma is hier te vinden. OPEN VRAAGPROGRAMMA

Het inschrijfformulier is hier te downloaden als PDF document: DOWNLOAD PDF

Het inschrijfformulier is hier te downloaden als Word document: DOWNLOAD WORD

 Aanplakbiljet2022website