Lid worden?

Denk je erover met dieren te gaan fokken, en ben je misschien van plan je dieren eens in te schrijven voor een tentoonstelling? Of wil je gewoon eens in contact komen met andere fokkers van kleindierensportvereniging Kampen & Omstreken op bijvoorbeeld onze ledenvergaderingen of via een hokbezoek? Dan is het misschien een goed idee om lid te worden van onze vereniging.

Wat kost een lidmaatschap?
Het lidmaatschap van de kleindierensportvereniging Kampen & Omstreken kost voor een seniorlid €15,00 per jaar en voor een juniorlid €7,50 per jaar. Elk tweede lid in een gezin betaald slechts € 7,50.

Het eerste jaar lidmaatschap is gratis!. Betaling van de contributie vindt plaats via automatische incasso.

Wil je naast het lidmaatschap van de plaatselijke vereniging ook de mogelijkheid hebben om dieren in te zenden op een tentoonstelling, dan heb je een fokkerskaart nodig.

In het geval van pluimvee en pelsdieren gaat het om een fokkersnummer bij de KLN (KleindierenLiefhebbersNederland). Je betaalt dan € 15,-/jaar en jeugdleden betalen € 7,50/jaar. Als combinatie betaal je € 3,- extra.

Wil je met sierduiven naar de tentoonstellingen, dan zal je een fokkersnummer bij de NBS (Nederlandse Bond voor Sierduivenliefhebbers) aan moeten vragen. Kosten hier zijn € 10,-/jaar of voor jeugdleden € 5,-. Een combinatie betaalt hier € 1,50 extra.

Om in te kunnen schrijven dienen je dieren geringd of getatoeëerd te zijn, meer info hierover vind je op de pagina "Enten, Tatoeëren, Ringen".

Zodra je een fokkerskaart aanvraagt wordt je automatisch ook lid van het kleindierenmagazine. Dit informatieve blad ontvang je dan maandelijks en de kosten hiervoor zijn € 35,50/jaar, of tussentijds € 2,95/maand.  Bij automatische incasso betaal je € 33,-/jaar.

Samengevat:

Je wilt als fokker graag dieren inschrijven voor een tentoonstelling zoals de Hanzeshow.

Je dient dan lid te worden bij een plaatselijke vereniging en daar twee aanmeldingsformulieren in te vullen.

- Eén voor de plaatselijke vereniging

- Eén voor je aanmelding bij de desbetreffende bond

- Zodra je bij een bond aangemeld bent, gaat automatisch ook je lidmaatschap in van het Kleindierenmagazine.

Aanmeldingsformulieren

De aanmeldingsformulieren kan je hieronder downloaden (Let op: Formulieren eerst downloaden en uitprinten, dan via post opsturen naar adres op inschrijfformulier):

Aanmeldingsformulier HKSV-Kampen & Omstreken

Aanvraagformulier fokkersnummer

De ingevulde formulieren kunnen opgestuurd worden per post of via e-mail naar onze ledenadministratie.

Voor meer vragen over het lidmaatschap of het aanmelden voor een lidmaatschap kan je contact opnemen via onze contactpagina op deze site.

 

Ledenadministratie:

Alexander van Ittersum
Bisschopswetering 12
8275 AN 's Heerenbroek
06-10881365

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.